Ochrana osobných údajov | Drevené stavebnice s náradím

Ochrana osobných údajov

Osobné údaje
Poskytnutie informácií a oznámení ohľadom spracúvania osobných údajov

Dotknutá osoba má podľa Nariadenia EÚ tieto práva týkajúce sa ochrany osobných údajov:

PRÁVO ODVOLAŤ SÚHLAS. Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať súhlas na spracúvanie jej osobných údajov, ak sa osobné údaje spracúvajú na základe udeleného súhlasu. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním. Dotknutá osoba môže súhlas odvolať rovnakým spôsobom, akým súhlas udelila.

PRÁVO PODAŤ NÁVRH NA ZAČATIE KONANIA. Dotknutá osoba má právo podať návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov na Úrade na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, ktorého účelom je zistiť či došlo k porušeniu práv fyzických osôb pri spracúvaní ich osobných údajov.

PRÁVO NA PRÍSTUP K OSOBNÝM ÚDAJOM. Dotknutá osoba má právo získať od prevádzkovateľa písomné potvrdenie o tom či sa spracúvajú osobné údaje. Prevádzkovateľ je povinný poskytnúť dotknutej osobe jej osobné údaje, ktoré spracúva.

PRÁVO NA OPRAVU OSOBNÝCH ÚDAJOV, NA VYMAZANIE, NA OBMEDZENIE SPRACÚVANIA. Dotknutá osoba má právo na to, aby prevádzkovateľ bez zbytočného odkladu opravil nesprávne osobné údaje, ktoré sa jej týkajú, resp. neúplné údaje doplnil, obmedzil spracúvanie osobných údajov, alebo aby osobné údaje vymazal.

PRÁVO NA PRENOSNOSŤ ÚDAJOV. Dotknutá osoba má právo získať osobné údaje, ktoré sa jej týkajú a ktoré poskytla prevádzkovateľovi a má právo preniesť tieto údaje ďalšiemu prevádzkovateľovi, ak je to technicky možné.

PRÁVO NAMIETAŤ. Dotknutá osoba má právo namietať spracúvanie jej osobných údajov z dôvodu týkajúceho sa jej konkrétnej situácie vykonávané na splnenie úlohy realizovanej vo verejnom záujme alebo pri výkone verejnej moci zverenej prevádzkovateľovi, alebo na účel oprávnených záujmov prevádzkovateľa, alebo tretej strany vrátane profilovania založeného na týchto ustanoveniach. Dotknutá osoba má právo namietať spracúvanie osobných údajov, ktoré sa jej týkajú, na účel priameho marketingu vrátane profilovania v rozsahu, v akom súvisí s priamym marketingom.

AUTOMATIZOVANÉ INDIVIDUÁLNE ROZHODOVANIE VRÁTANE PROFILOVANIA. Dotknutá osoba má právo na to, aby sa na ňu nevzťahovalo rozhodnutie, ktoré je založené výlučne na automatizovanom spracúvaní osobných údajov vrátane profilovania a ktoré má právne účinky, ktoré sa jej týkajú alebo ju obdobne významne ovplyvňujú.

V zmysle čl. 13 nariadenia Európskeho parlamentu a rada EU 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie EU“) a ust. § 19 zákona NR SR č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov (ďalej len „zákon“).

Spoločnosť MATADOR-TOYS, s.r.o. so sídlom Janka Kráľa 1365/62, Púchov 020 01, Slovenská republika, IČO: 47 866829, spoločnosť zapísaná v obchodnom registeri Okresného súdu Trenčín, oddiel Sro, vložka číslo 30851/R (ďalej len „prevádzkovateľ“) poskytuje dotknutej osobe tieto informácie a oznámenia:

Prevádzkovateľ osobných údajov:

Spoločnosť MATADOR-TOYS, s.r.o. so sídlom Janka Kráľa 1365/62, Púchov 020 01, Slovenská republika, IČO: 47 866829, spoločnosť zapísaná v obchodnom registeri Okresného súdu Trenčín, oddiel Sro, vložka číslo 30851/R

Zástupca prevádzkovateľa:

Juraj Kuchta

Zodpovedná osoba:

Juraj Kuchta

Účel a právny základ spracúvania osobných údajov:

Spracúvanie osobných údajov sa vykonáva na základe týchto právnych základov je nevyhnutné:

- spracovávanie je nevyhnutné na plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je dotknutá osoba alebo na vykonanie opatrenia pred uzatvorením zmluvy na základe žiadosti dotknutej osoby,

- spracovávanie je nevyhnutné pre nákup tovaru a služieb,

- spracovávanie je nevyhnutné na účel oprávnených záujmov prevádzkovateľa, a to na účel priameho marketingu,

- na základe súhlasu dotknutej osoby udeleného na účel registrácie na webových stránkach prevádzkovateľa.

Oprávnené záujmy prevádzkovateľa alebo tretej strany na spracúvanie osobných údajov:

Spracúvanie osobných údajov na účel priameho marketingu sa považuje za oprávnený záujem na spracúvanie osobných údajov prevádzkovateľom v zmysle bodu 47 recitálu nariadenia EU. Dotknutá osoba má právo namietať proti takému spracúvaniu vrátane profilovania, pokiaľ súvisí s takýmto priamym marketingom, bez ohľadu na to, či ide o pôvodné alebo ďalšie spracúvanie, a to kedykoľvek a bezplatne, pričom ak dotknutá osoba namieta spracúvanie osobných údajov na účel priameho marketingu, prevádzkovateľ ďalej osobné údaje na účel priameho marketingu nesmie spracúvať.

Príjemcovia osobných údajov:

Osobné údaje sa budú poskytovať:

- osobám, ktoré sa budú podieľať na plnení zmluvy uzavretej s dotknutou osobou a ktorým je nevyhnutné,

- osobe, ktorá vykonáva pre prevádzkovateľa účtovné a daňové služby.

Osobné údaje neposkytneme tretím osobám okrem sprostredkovateľom: Pre našu spoločnosť spracovávajú údaje nasledovní sprostredkovatelia:

Zásielkovńa s. r. o.,IČO: 48136999, Muchovo námestie 3624/8, 851 01 Bratislava ( doprava )
Peter Vojcík Pit Gallery, J. Kráľa 1269/44, 020 01 Púchov (web)
GLS General Logistics Systems Slovakia s.r.o., (doprava)
Slovenská pošta, a.s.Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica 1 (doprava)

Informácia o prenose osobných údajov do tretej krajiny alebo medzinárodnej organizácii:

Prevádzkovateľ nezamýšľa poskytovať údaje mimo krajín Európskej únie a krajín, ktoré sú zmluvné strany Zmluvy o založení Európskeho hospodárskeho priestoru. Preto nebudú osobné údaje poskytované do tretích krajín.

Doba uchovávania údajov:

Osobné údaje sa budú uchovávať po dobu trvania zmluvného vzťahu medzi prevádzkovateľom a dotknutou osobou a dobu vyžadovanú právnymi predpismi upravujúcimi archiváciu údajov.

Osobné údaje spracúvané výlučne na účel registrácie na webových stránkach prevádzkovateľa budú spracúvané pod dobu trvania platnosti tejto registrácie.

Osobné údaje potrebné na vykonávanie priameho marketingu budú uchovávané počas trvania oprávneného záujmu prevádzkovateľa na spracúvanie osobných údajov, pokiaľ predtým nedôjde k namietaniu voči ich spracúvaniu dotknutou osobou.

Informácia, či je poskytovanie osobných údajov zákonnou požiadavkou alebo zmluvnou požiadavkou alebo požiadavkou, ktorá je potrebná na uzavretie zmluvy, a o tom, či je dotknutá osoba povinná poskytnúť osobné údaje.

Poskytnutie osobných údajov je zmluvnou požiadavkou a taktiež požiadavkou, ktorá je potrebná na uzavretie zmluvy. Dotknutá osoba nie je povinná poskytnúť osobné údaje.

Informácia o existencii automatizovaného individuálneho rozhodovania vrátane profilovania:

Prevádzkovateľ nevykonáva automatizované individuálne rozhodovanie vrátane profilovania.

Zásady spracovania osobných údajov (GDPR)

1) Prehlásenie o ochrane osobných údajov
Ochrana vašich osobných údajov je pre nás veľmi dôležitá a preto spoločnosť MATADOR – TOYS, s.r.o. so sídlom ul.Janka Kráľa 1365/62, 02001 Púchov,  Slovenská republika ,(ďalej len „správca“) rešpektuje súkromie každého,  kto vstupuje na naše stránky www.matador-toys.sk, ktoré sú navrhnuté tak, aby zabezpečili, že všetky údaje, ktoré nám poskytnete sú spracované s náležitou starostlivosťou, pozornosťou a v súlade s nariadením Európskeho parlamentu a rady (EU) 2016/679 zo dňa 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracovaním osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov (ďalej len „GDPR“)

2) Spracovanie osobných údajov.
Vaše osobné údaje spracovávame korektne a hlavne zákonným spôsobom, keď si niečo objednáte, hodnotíte nákup, požiadate nás o zasielanie informačného emailu o novinkách a produktoch. Rozsah spracovania osobných údajov je primeraný, relevantný a obmedzený pre naplnenie stanovených účelov.

Osobné údaje ktoré zhromažďujeme.
Registračný formulár: oslovenie, meno, priezvisko, email, telefónne číslo
Objednávkový formulár: oslovenie, meno, priezvisko, email, adresa, psč, mesto, štát, telefónne číslo alebo mobilné číslo
Kontaktný formulár: meno, priezvisko, email
Návšteva stránok: IP adresa, cookies

Ako využívame Vaše osobné údaje:
Spravovať osobný účet registrujúceho.
Správa a stav vašich objednávok, faktúr, dobropisov, reklamácií, vráteného tovaru.
Zasielanie informácií o stave objednávok.
Evidencia, správa a odpovedanie na vaše požiadavky podané prostredníctvom kontaktného formulára.
Kontrola veku z dôvodu právnych predpisov týkajúcich sa nakupovania cez internet.

3) Zdieľanie osobných údajov
Vaše osobné údaje, ktoré získame, môžeme zdieľať s našimi externými partnermi bez ktorých by sme nemohli fungovať.
Údaje môžu byť sprístupnené týmto spracovateľom:
Orgány finančnej správy, daňoví poradcovia a audítori ako prevádzkovatelia alebo sprostredkovatelia, ak je to nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti.
GLS General Logistics Systems Slovakia s.r.o.,Lieskovská cesta 13, 962 21 Lieskovec, IČO: 36 624 942 (doprava)
M+K Cervený, s.r.o. A. Kmeta 247, 02001 Dolné Kočkovce, Slovensko, IČO 36735272 (mzdy,účtovníctvo )
Peter Vojcík Pit Gallery , J. Kráľa 1269/44, 020 01 Púchov, Slovensko, IČO: 41622456 (web)
Slovenská pošta, a.s., Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica 1 (doprava)
Zásielkovńa s. r. o.,IČO: 48136999, Muchovo námestie 3624/8, 851 01 Bratislava ( doprava )

4) Zabezpečenie osobných údajov.
Uskutočnili sme náležité technické a organizačné zabezpečenia na ochranu vašich údajov pred náhodnou stratou, manipuláciou, neoprávneným prístupom, zničením alebo poškodením. Tieto opatrenia neustále zlepšujeme v súlade s technologickým pokrokom a vývojom.
Všetky osobné údaje a informácie na našich stránkach sú odosielané v šifrovanej podobe pomocou
protokolu SSL s certifikátom vydaným od dôveryhodnej certifikačnej autority.
To znamená, že informácie prechádzajú cez zabezpečené pripojenie a že vaše údaje nemôžu externé strany prečítať.
Robíme to prostredníctvom našich služieb a zdieľaním informácií s vami. Údaje, ktoré sme od vás
zhromaždili, sú uložené výlučne na území Európskej únie.

5) Doba spracovávania osobných údajov.
Najdlhšia doba spracovania osobných údajov
Najdlhšia doba spracovania osobných údajov správcom ktorú voči Vám uplatňujeme je 10 rokov odo dňa, keď došlo k ukončeniu právneho vzťahu medzi dotknutou osobou a správcom, prípadne 10 rokov od konca zdaňovacieho obdobia, v ktorom k plneniu došlo.
Dôvodom pre takéto spracovanie je zákonná povinnosť alebo legitímny záujem správcom. Po uplynutí tejto doby budú všetky Vaše osobné údaje zmazané.
Iná doba spracovania osobných údajov.
Ak sa obrátite na správcu, vymažeme Vaše osobné údaje oveľa skôr ako v lehotách uvedenej vyššie. Vaše osobné údaje si uchováme iba na nevyhnutný čas, ktorú budeme potrebovať pre naplnenie účelov uvedených v týchto zásadách ochrany osobných údajov, prípadne aby sme dodržali zákonom stanovené povinnosti.

6) Cookies a ďalšie technológie sledovanie.
Čo je to cookie? Cookie je malý súbor, zvyčajne zložený z písmen a čísel, ktorý je stiahnutý do vášho zariadenia (napr.: počítač, iPad, smartphone) pri vstupe na určitú webstránku. Následne sú cookies odoslané späť na pôvodnú webstránku pri každej ďalšej návšteve.
Cookies sú veľmi užitočné, pretože dovoľujú webstránke rozpoznať vaše zariadenie. Často sa používajú a bez cookies by nebolo množstvo online funkcii vôbec možných.
Niektoré cookies ktoré používame pretrvávajú iba počas vašej návštevy na našej webstránke a expirujú so zatvorením vášho prehliadača. Iné cookies sú použité pre zapamätanie vašej návštevy po návrate na stránku a trvajú dlhšiu dobu. Väčšina internetových prehliadačov akceptuje cookies automaticky, avšak máte možnosť zmeniť nastavenie prehliadača a cookies vypnúť, prípadne nastaviť upozornenie zakaždým keď sú cookies nastavené. Viac o cookies sa môžete dozvedieť na stránke www.allaboutcookies.org, kde nájdete taktiež užitočné informácie o cookies a ako nepovoliť cookies používanie rôznych druhov prehliadačov.

Upozorňujeme však že blokovaním alebo zmazaním cookies používaných na našej webstránke nebudete mať prístup ku dôležitým funkciám, ako prihlasovanie, odhlasovanie a žiadanie o prácu. Taktiež používame nasledovné služby tretích strán, ktoré môžu ukladať cookies na vaše zariadenie počas návštevy našej webstránky.

Prevádzkové súbory cookie.
Funkčné súbory cookie
Súbory cookie tretích strán

7) Uplatnenie práv subjektov údajov

Máte právo získať informácie o tom, aké osobné údaje o vás uchovávame (bezplatne raz za rok).
V prípade že sú tieto údaje nesprávne alebo neúplné, môžete požiadať, aby sme bez zbytočného odkladu opravili Vaše nepresné osobné údaje alebo doplnili neúplné osobné údaje.
Požadovať vymazanie Vašich osobných údajov v prípadoch stanovených GDPR je jedným z Vašich ďalších práv. Dôvodom pre vykonanie výmazu môže byť najmä nepotrebnosť osobných údajov na účely, na ktoré boli zhromaždené, napríklad keď odvoláte súhlas so spracovaním osobných údajov.
Vaše údaje nemôžeme odstrániť, pokiaľ nám v tom bránia zákonné predpisy o uchovávaní údajov, napríklad zákon o účtovníctve, alebo iné opodstatnené dôvody, ako sú nevyrovnané dlhy.

Máte právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas so spracovaním osobných údajov (čl. 7 odst. 3 GDPR),
právo požadovať prístup k svojim osobným údajom (čl. 15 GDPR),
právo na ich opravu (čl. 16 GDPR), alebo výmaz (čl. 17 GDPR),
právo na obmedzenie spracovania (čl. 18 GDPR),
a vzniesť námietku proti spracovaniu (čl. 21 GDPR),
máte právo na prenositeľnosť týchto údajov k inému správcovi (čl. 20 GDPR),Máte aj právo podať sťažnosť na Úrade na ochranu osobných údajov, ak máte podozrenie, že správca pri spracovaní osobných údajov postupuje v rozpore s GDPR (čl. 77 GDPR).
V prípade uplatnenia vyššie uvedených práv kontaktujte správcu na adrese uvedenej v bode 1 týchto „Zásady spracovania osobných údajov“

8) Aktualizácie zásad ochrany osobných údajov.
Udržujeme zásady ochrany osobných údajov aktuálne a v súlade s platnými právnymi predpismi. Preto z tohto dôvodu môže dôjsť k ich zmenám. Žiadame všetkých našich zákazníkov, aby týmto zmenám venovali dostatočnú pozornosť.


DODANIE TOVARU
Tovar skladom expedujeme v 90% prípadov do 3 pracovných dní.
Jednoduchá platba
U nás za vašu objednávku zaplatíte kartou online alebo na dobierku.
Výhodná ponuka
Ceny našich produktov ponúkame najvýhodnejšie na trhu
Poradenstvo
Radi vám poradíme s výberom a odpovieme na otázky
Ekologické produkty
Naše produkty sú 100% prírodným produktom z bukového dreva
Originálne produkty
Sme výhradný dovozca stavebníc značky MATADOR® na Slovensku
Vyrábané v EÚ
Už vyše sto rokov sú sady MATADOR vyrábané v Rakúsku

Sídlo spoločnosti

MATADOR – TOYS, s.r.o.
ul.Janka Kráľa 1365/62
020 01 Púchov

 

 

Informácie

Doprava a platba

Obchodné podmienky

Ochrana osobných údajov

 

U nás možete zplatiť aj online
MasterCard Visa

NEWSLETTER

SLEDUJTE NÁS

Táto stránka používa na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti súbory cookies. Informácie o používaní našich stránok sú zdieľané so spoločnosťou Google. Používaním týchto webstránok vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies.
Rozumiem